Categorie: Actual

perchezitii prahova furturi tiruriAproape 30 de persoane au fost audiate, iar zece persoane au fost reținute, de polițiștii prahoveni, în urma perchezițiilor derulate în județ, vizând membrii unei grupări care "ușura" de marfă tirurile ce efectuau transporturi către diverse magazine.

Descinderile au avut loc în cursul zilei de joi, la 23 de adrese din județ, unde oamenii legii au găsit sume mari de bani, dar și bunuri care, cel mai probabil, proveneau din stocurile destinate magazinelor. Incredibil este că mărfurile sustrase erau depozitate inclusiv în spațiile unei școli. Potrivit surselor judiciare, ar fi vorba despre un spațiu de la Colegiul Agricol din Valea Călugărească, la care infractorii ar fi avut acces cu complicitatea unor angajate din unitatea de învățământ.

IJP Prahova a precizat, în contextul perchezițiilor, că au indicii potrivit cărora, "în perioada februarie – mai a.c., cei în cauză ar fi sustras bunuri din tiruri, care transportau marfa de la depozitele unor centre comerciale". Potrivit Poliției Prahova, bunurile erau vândute către diverse persoane sau chiar în  magazine din județ.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 200.000 de lei.

Back To Top