Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

telefon mobil la volanAccidentul petrecut zilele trecute, în care nouă români și-au pierdut viața, a declanșat, la nivel național, o acțiune care-i vizează cu prioritate pe șoferii care folosesc telefonul mobil în timp ce conduc. Și asta după ce tragedia amintită s-a petrecut în condițiile în care bărbatul aflat la volanul microbuzului în care erau victimele a provocat accidentul în timp ce transmitea live, pe Facebook (VEZI DETALII).

Cazul a stârnit indignare, dar a inspirat autoritățile să fie mai atente în depistarea șoferilor care ignoră legislația și riscurile la care se expun, pe ei și pe cei din jur, pasageri ori pietoni. La Ploiești, de exemplu, echipaje de la Rutieră au acționat, vineri, pe Șos. Vestului, Șos. Nordului și Bd. Republicii, 12 dintre cei 17 șoferi sancționați fiind amendați pentru că vorbeau la telefon în timp ce conduceau.

"O șosea din Ungaria… un șofer în live pe facebook… 9 persoane decedate… mai mulți copii orfani!

STOP! E prea mult… demult este prea mult!

Dragi prieteni, dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vedeți că șoferul folosește telefonul mobil, nefiind atent la drum și punându-vă în pericol viața, luați atitudine! Și dacă nu înțelege, sunați la 112… până la urmă este vorba de viața dumneavoastră!

Pentru voi cei care conduceți mijloace de transport în comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), înțelegeți că aveți în responsabilitate și viața noastră… dacă la a voastră nu țineți!

Și nu uitați: nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

ÎNȚELEGEȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA!" este mesajul transmis de MAI, după producerea tragediei din Ungaria.

Foto: IJP Prahova

Back To Top