Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

electrocutatUn bărbat de 26 de ani din comuna Poiana Câmpina a murit electrocutat în timp ce încerca să fure caburi electrice de la sondele de extracţie a petrolului din Proviţa. Bărbatul a plecat la furat împreună cu alte şapte persoane, în parcul de sonde din Proviţa. Ajuns acolo, omul a luat o foarfecă tip „gură de lup”, cu care a încercat să taie un cablu electric aflat sub tensiune. În câteva secunde el a fost pus la pământ de şocul electric.

Unul dintre cei cu care plecase la furat l–a urcat în maşină şi a anunţat poliţia. De teamă să nu fie prins, „salvatorul” le-a spus poliţiştilor că trecea prin zonă şi l-a găsit pe bărbat zăcând, inconştient, în stradă.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital, însă în scurtă vreme a murit.

În urma anchetei deschise în acest caz, poliţiştii au aflat că, de fapt, victima şi „salvatorul său” plecaseră la furat.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Celelalte şapte persoane cu care victima plecare la sustras cabluri sunt acum cercetate pentru furt calificat.

Back To Top