Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

radar politie autostradaEfectivele Ministerului Afacerilor Interne vor fi suplimentate, în această minivacanță, astfel încât, în perioada 25-28 mai, la nivel național, acționează zilnic, în medie, 23.600 de polițiști, pompieri, jandarmi și polițiști de frontieră.

 

Efectivele de ordine publică ale Poliției și ale Jandarmeriei vor fi prezente, în special, în locurile aglomerate unde există riscul să fie comise contravenții și infracțiuni sau există posibilitatea apariției unor stări conflictuale care pot degenera în violențe, a anunțat MAI. Autoritățile acordă o atenție deosebită unde se organizează evenimente publice de amploare, inclusiv slujbe religioase. Peste 700 de evenimente, la care sunt așteptate în jur de 350.000 de persoane, sunt anunțate, în aceste zile.

"De asemenea, având în vedere că în aceste zile se vor înregistra creșteri ale valorilor de trafic pe autostrăzi și pe principalele drumuri naționale, mai ales cele spre/dinspre stațiunile turistice de la munte și de la mare, peste 1.400 de polițiști rutieri vor fi la datorie pentru fluidizarea circulației și prevenirea accidentelor grave. Pentru a încuraja o conduită responsabilă la volan, echipajele de Poliție Rutieră vor acționa cu 319 aparate radar. Traficul de pe A1, A2, DN1, DN2, DN6 și DN7 va fi monitorizat de elicopterele Inspectoratului General de Aviație.  Centrul Infotrafic al Poliției Române va transmite informări periodice pentru conducătorii auto cu privire la eventuale probleme din trafic, zone aglomerate și rute ocolitoare", au mai transmis reprezentanții MAI.

În vederea asigurării unor intervenții rapide în situații de urgență, inclusiv cele medicale, în fiecare zi, vor fi la datorie și aproximativ 4.500 de pompieri cu 1.370 de mijloace auto, precum și 301 ambulanțe și 422 de autospeciale SMURD. La rândul lor, 200 de jandarmi montani vor intensifica patrularea pe traseele turistice și în locurile frecventate de iubitorii drumețiilor montane pentru a oferi sprijin în caz de nevoie.

"În ceea ce privește traficul prin punctele de trecere a frontierei, efectivele care realizează controlul persoanelor, documentelor și al mijloacelor auto vor fi suplimentate, iar numărul arterelor de control va fi  adaptat în funcție de sensul pe care se înregistrează aglomerație. Autoritățile le recomandă cetățenilor să consulte aplicația Trafic online de pe site-ul Poliției de Frontieră, care arată timpul mediu de așteptare în fiecare punct de trecere a frontierei, pentru a-și putea reconfigura traseul prin alegerea unui punct de trecere mai puțin aglomerat. În această perioadă, traficul de autovehicule pe sensul de intrare în Bulgaria prin punctul de trecere Giurgiu-Ruse va fi redirecționat prin vechiul terminal de intrare până la finalizarea lucrărilor de amenajare și de infrastructură pentru noul terminal", se mai arată în informarea transmisă de Ministerul Afacerilor Interne.

Back To Top