Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii politieMai multe persoane care au crezut că acceptă pomană în memoria unui defunct s-au trezit că, în fapt, au căzut victimelor ce au folosit acest obicei străvechi doar pentru a pătrunde în casele lor.

Prejudiciul cauzat de gruparea vizată, miercuri, de percheziții efectuate de polițiștii prahoveni ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei, de la începutul anului și până în prezent.

"Din cercetări a rezultat că, în perioada ianuarie - mai, persoanele în cauză, sub pretextul că intenționează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul în mai multe locuințe. După ce au reușit să pătrundă înăuntru, acestea ar fi oferit și o sumă de bani cu același titlu, însă au înmânat persoanelor vătămate o bancnotă de valoare mare, solicitând un rest de bani, pentru a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuințe. Ulterior, ar fi creat un pretext pentru a îndepărta persoanele vătămate din încăpere, una din persoanele bănuite reușind să sustragă restul de bani.  Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei", au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Trei persoane vor fi conduse la audieri în urma descinderilor, acțiune la care participă și jandarmi.

Metoda este utilizată din ce în ce mai des de infractorii care încearcă astfel să pătrundă în casele oamenilor. Sunt vizate în special persoanele în vârstă, care reacționează mai ușor la un astfel de pretext.

Foto ilustrație

Back To Top