Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

justitieInstanța Tribunalului Prahova a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti şi a prelungit, pentru 60 de zile, măsura preventivă a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare faţă de S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A., şi S.C. TEAMNET INTERNATIONAL S.A.

Potrivit informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată, este vorba despre o prelungire valabilă în perioada 1 iunie - 30 iulie, inclusiv. Hotărârea nu este însă definitivă, iar Teamnet a depus deja o contestație, se mai arată pe același portal.

În urmă cu aproximativ două luni, Tribunalul Prahova a dispus, într-un dosar din 2014 care are ca obiect "procedura insolvenţei - societăţi cu răspundere limitată", în care SC Asesoft International SA are calitatea de debitor, intrarea în procedura generală a falimentului a companiei şi dizolvarea societăţii. Acum un an, procurorii DNA Ploieşti au cerut, în martie anul trecut, Tribunalului Prahova interdicţia iniţierii procedurilor de dizolvare sau lichidare privind SC Asesoft International SA şi SC Teamnet International SA, firme controlate de Sebastian Ghiţă, care erau puse sub acuzare pentru complicitate la trafic de influenţă în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată.

Instanța a aprobat, atunci, cererea anchetatorilor, măsură care a fost prelungită în repetate rânduri.

Back To Top