Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politie ploaieÎntoarcerea din minivacanță înseamnă, ca de fiecare dată, ore în șir petrecute în trafic, pentru cei care se întorc din stațiunile de pe Valea Prahovei.

Infotrafic a emis duminică, la ora 12.00, o alertă privind modul în care se circulă pe DN 1, pe sensul spre București. "Din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei către capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1, între Predeal şi Buşteni, unde s-a format o coloană de autoturisme care se deplasează cu o viteză de aproximativ 10 km/h. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. Pe restul drumurilor naţionale şi autostrăzilor ţării nu sunt momentan probleme de fluenţă, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale", a anunțat sursa citată, într-o informare emisă la ora 12.00.

Și IJP Prahova a anunțat că, în zona Azuga, viteza de deplasare este de numai 10-15 km/oră, în timp ce la Bușteni, unde se circulă de asemenea în coloană, se merge cu cel mult 40 km/oră.

Poliția Prahova mai precizează că pe DN 1, în zona montană, se circulă în condiții de carosabil umed.

A început coșmarul din trafic pentru cei care au petrecut ultimele zile în stațiunile de pe Valea Prahovei.

Foto ilustrație

Back To Top