Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

alerta furtunaANM a actualizat avertizările meteo, cu o informare emisă duminică, prin care meteorologii anunță că, până luni seară, la ora 21.00, în aproape toate regiunile sunt așteptate furtuni și precipitații abundente.

Informarea meteo este valabilă de duminică, ora 23.00, până luni, la ora 21.00, interval în care vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, în special în sudul și centrul țării, dar și în zonele de deal și de munte. "Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15...20 l/mp și izolat 30...40 l/mp", se arată în textul informării emise de ANM.

Pe parcursul zilei de duminică, zonele montane și județele din Transilvania se află sub cod galben de furtuni (VEZI DETALII).

Back To Top