Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accident smurd politieDouă mașini, în care se aflau trei persoane, au fost implicate luni într-un accident petrecut pe DJ 100L, între localitățile Măgurele și Bălțești, a anunțat IJP Prahova.

 

Ambulanțe, echipaje Smurd și de descarcerare, dar și pompieri s-au deplasat, de urgență, la fața locului. Din datele apelantului rezulta că ar fi vorba despre trei victime, încarcerate.

Din nefericire, însă, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru niciuna dintre persoanele implicate.

Un bărbat și o femeie, ambi având în jur de 30 de ani, dar și un adolescent de 14 ani, au fost găsiți morți, în mașinile răsturnate în urma impactului, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Ancheta Poliției va stabili cauzele exacte ale producerii tragediei.

Update - Minorul care și-a pierdut viața în accident avea 7 ani. Acesta se afla în mașină cu mama lui, în vârstă de 40 de ani.

Update - Din primele cercetări a rezultat că, foarte probabil, accidentul s-a produs după ce unul dintre autoturismele implicate ar fi pătruns pe contrasens.

Update - Potrivit IJP Prahova, "din primele cercetari se pare că un auto (condus de o femeie de 40 de ani ) care se deplasa în direcția Podeni - DN 1A, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune cu un auto (condus de un barbat de 30 de ani) care venea din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul celor doi și a unui minor de 8 ani".

Foto ilustrație

Back To Top