Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

dan radulescu protest poluareCâteva sute de ploieşteni sunt aşteptaţi, marţi seară, la o acţiune de protest împotriva poluării aerului din municipiu. Mitingul, organizat de mai mulţi locuitori şi promovat pe grupul de Facebook "STOP poluării oraşului Ploieşti", dar şi de deputatul de Prahova Dan Rădulescu, va începe de la ora 17.30, în faţa Palatului Administrativ.

Organizatorii au obţinut autorizaţie pentru această acţiune de protest şi încearcă să tragă un semnal de alarmă cu privire la situaţia poluării din Ploieşti, în speranţa că autorităţile locale şi cele centrale vor lua măsuri pentru reducerea emisiilor nocive.

Coincidenţă sau nu, cu doar o zi înaintea acestei manifestaţii publice, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a făcut luni o vizită amplă în Prahova, la rafinăriile Petrobrazi, Vega şi Lukoil şi fabrica Unilever, pentru discuţii cu oficialii de aici privind planurile de investiţii şi revizuirea autorizaţiilor integrate de mediu (Mai multe detalii AICI).

Back To Top