Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

dezinsectie deratizareDe miercuri, 6 iunie, la nivelul municipiului începe deratizarea, pe domeniul public, iar de joi, 7 iunie, în municipiu vor lua startul și activitățile de dezinsecție. Deocamdată, acestea sunt efectuate în baza unui contract atribuit prin negociere directă, pentru asigurarea serviciilor amintite, până la finalizarea licitației.

După ce luni, pe 4 iunie, Primăria Ploiești a semnat un contract cu SC Coral Impex, pentru dezinsecție și deratizare (VEZI DETALII), miercuri se dă startul intervențiilor pentru combaterea dăunătorilor, pe domeniul public.

Din 6 iunie, se va efectua activitatea de deratizare pe suprafața domeniului public al municipiului Ploiești, precum și în incinta Parcului Memorial “Constantin Stere”, dar și la toate instituțiile subordonate Consiliului Local. Începând cu data de 07 iunie 2018 și până pe 25 iunie se va efectua activitatea de dezinsecție pe suprafața domeniului public al municipiului Ploiești, informează un comunicat al administrației locale

Intervențiile vor viza eliminarea căpușelor, o problemă cu care Ploieștiul se confruntă deja de câteva săptămâni și care a fost semnalată și în cursul verii trecute. Totodată, în perioada 08 – 25 iunie 2018, se va realiza activitatea de dezinsecție, combatere vectori țânțari și a altor tipuri de vectori.

"De asemenea, în această perioadă, se va programa și începerea activităților de dezinsecție, deratizare, dezinfecție pe spatiile închise ale clădirilor instituțiilor publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Ploiești (unități de învățământ, spitale, adăposturi de protecție civilă și alte instituții publice)", se mai arată în informarea transmisă de municipalitate.

Substanțele care vor fi utilizate în cadrul acțiunilor de dezinsecție, deratizare și dezinfecție sunt:

>             Deration Pellet cu substanța activa bromodialone pentru activitatea de deratizare pe domeniul public;

>               K-othrine Profi EC 250, având substanța activa deltamethrin, folosit pentru combaterea insectelor adulte;

>             Vectobac WG, conținând substanța activa bacillus thuringiensis, folosit pentru combaterea larvelor;

>             Parainsect CE, având substanța activa permethrin, folosit pentru combaterea căpușelor;

>             Deadyna, conținând  substanța activa cypermetrin, folosit pentru combaterea insectelor;

>             Byopren 50 LML, având substanța activa S-metropen, insecticide pentru combaterea larvelor;

>             Agrorat Wax Blocks – cămine si canale.

"Activitățile respective se vor desfășura în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 si cu recomandările Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino, privind activitățile de dezinsecție la nivel comunitar. Facem precizarea că, pentru ca activitatea de dezinsecție să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât si privat.  În acest context, municipalitatea face apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenții economici si instituțiile publice sa efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității. Menționăm totodată că, în cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare va fi prelungită", a mai transmis sursa citată.

Back To Top