Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

razie dn1Polițiștii rutieri care au acționat marți după-amiază și miercuri dimineață, pe DN 1, pentru combaterea neregulilor la regimul transportului de marfă și persoane, au aplicat sancțiuni de 118.000 lei, a anunțat IJP Prahova.

100 de autovehicule au fost verificate, în cadrul acțiunii derulate pe DN 1 de polițiștii rutieri din Prahova. Potrivit bilanțului prezentat de IJP, au fost efectuate 58 de testări cu aparatul etilotest și au fost aplicate 24 de sancțiuni, valoarea totală a amenzilor ajungând la 118.000 de lei. De asemenea, Poliția Prahova anunță și aplicarea de sancțiuni complementare: au fost reținute două permise de conducere, două certificate de înmatriculare, două seturi de plăcuțe de înmatriculare și a fost suspendată înmatricularea pentru două dintre vehiculele verificate.  

"Conducătorul unui  autobuz a fost depistat pe DN 1, în localitatea Bărcănești, efectuând transport rutier fără a deţine licenţă de transport. A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 12.000 lei.  Totodată, s-a dispus suspendarea înmatriculării autobuzului din circulație", a exemplificat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

De asemenea, "conducătorul unui microbuz a fost depistat pe DN 1, în localitatea Bărcănești, efectuând transport regulat de persoane pe traseul Gorgota – Ploiești și transportând 5 călători în microbuz peste numărul de locuri înscris în certificatul de înmatriculare al autovehiculului. A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9.000 lei", a mai precizat sursa citată.

Foto: IJP Prahova

Back To Top