Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tanar adoptat canadaZeci de povești de viață, unele aflate abia la început, altele cu final fericit, sunt reunite pe pagina de Facebook "Copiii niciodată uitați a României". Tineri din lumea întreagă, născuți în țara noastră și adoptați de familii străine își caută acum părinții naturali. Cea mai recentă este postarea lui Gabriel, acum un tânăr de aproape 20 de ani, fiul adoptat al unor canadieni.

"Numele meu românesc este Soare Emanuel Gabriel. M-am născut pe 2 septembrie 1998. La scurt timp după aceea am fost adus într-un orfelinat din Ploiești, jud. Prahova, România. Am fost adoptat în mai 1999 de minunații mei părinți, o familie de canadieni. Mi-al dori să-mi găsesc, însă, mama naturală și rudele. Numele mamei mele biologice era Gabriela Soare. Mi-ar plăcea să-mi aflu originile și să văd de unde provin eu de fapt. Vă rog, distribuiți postarea mea peste tot în România, sunt sigur că există cineva acolo care să știe ceva", a scris Gabriel pe pagina de Facebook  "Copiii niciodată uitați a României".

Din aceeași comunitate încă fac parte zeci de persoane care își caută familiile naturale după ce, cu ani în urmă, au fost adoptate de persoane din străinătate. Printre acestea se numără și alți tineri originari din Prahova: Ghita Liliana & Florina - Buzău, Ploiești; Manea Simona Maria - Mizil, Prahova; Mușat / Dorin Gabriela - Prahova.

Sursa foto: Facebook/ Copiii niciodată uitați ai României

Back To Top