Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

podul de lemn ploiestiPrimăria Ploieşti a primit o notificare din partea CFR, care reclamă că din aşa-zisul pod de lemn situate în sudul municipiului au început să se desprindă bucăţi metalice şi de asphalt. Îngrijoraţi că aceste resturi ar putea să cadă peste garniturile de tren sau peste calea ferată şi să producă eventual o deraiere, reprezentanţii companiei de transport le solicit autorităţilor ploieştene să ia măsuri de urgenţă.

 

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, a declarat că va propune demolarea rapidă a acestui pasaj rutier. El a amintit că administraţia locală a încercat să lanseze o licitaţie pentru demolare şi reconstruire, însă documentaţia a fost “întoarsă” de Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice. Vicele propune “spargerea” acestor categorii de lucrări în două contracte separate, în separanţa că demolarea va putea fi începută cât mai curând, iar ulterior să fie căutat un executants şi pentru dorita realizare a noului pod, promisă de ani de zile de către autorităţi.

“Este un proiect mult mai vechi, din 2014. Se tot încearcă ridicarea lui pe SEAP dar se pare că nu are toată documentația completă. Acum încă rămâne în dezbatere la Serviciul Achiziții. Am să vin cu o propunere mâine pentru a împărți acest proiect în două. Pe de-o parte demolarea să fie realizată separat de proiectul de construcție al podului. În cursul zilei de azi am primit o înștiințare de la CFR prin care suntem anunțați că anumite bucăți din pod cad pe calea ferată, și implicit pe vagoane. Acest fapt constituie un pericol destul de mare“, a declarat Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului.

Vechi de câteva decenii, pasajul rutier construit pe structură metalică şi care leagă străzile Depoului şi Mimiului - cunoscut ca “podul de lemn” pentru că a înlocuit un vechi pod care într-adevăr era pe grinzi din lemn - a fost închis circulaţiei acum câţiva ani, din cauza stării structurii de rezistenţă.

Back To Top