Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

viitura poiana campina iunie2018Au fost înregistrate ploi torențiale, în noaptea de joi spre vineri, în mai multe localități din Prahova, câteva dintre ele aflându-se, pentru scurt timp, chiar  sub cod portocaliu de fenomene extreme. Este vorba despre Flore;ti, Măgureni și Filipeștii de Ppdure. Dar cele mai grave probleme anunțate până acum au fost înregistrate la Poiana Câmpina.

 

Un bărbat de 65 de ani din Poiana Câmpina a fost lluat de ape, joi seară. ISU prahova a anunțat că acesta a fost găsit de pompieri și a primit primul ajutor din partea unui echipaj Smurd.

Tot la Poiana Câmpina, patru mașini au fost măturate, pur și simplu, de viitura care a inundat și o porțiune din drumul ce face legătura cu municipiul Câmpina, pe sub podul de cale ferată. Din fericire, autoturismele erau parcate, iar în ele nu se afla nimeni, altfel bilanțul ar fi arătat cu totul altfel.

Tot joi seară, pompierii au fost solicitați să intervină și pe str. Redutei, din Câmpina, dar și la Mizil, unde mai multe gospodării au fost inundate.

Echipajele au ajuns, vineri dimineață, cu o motopompă, și la Băicoi, pentru evacuarea apei dintr-un beci.

Update - "O ploaie torenţială care a durat mai bine de o oră a provocat pagube în mai multe localităţi din judeţul Prahova. Un bărbat şi patru maşini au fost luate de viitură, iar mai multe case au fost inundate. Un bărbat de 65 de ani a fost luat de viitură în cartierul Bobolia. A fost găsit de către pompieri conştient şi a fost asistat de către echipajul SMURD. Pompierii au intervenit şi pentru a scoate apa dintr-o casă particulară din Câmpina, pe strada Redutei şi din mai multe gospodării din Mizil si Baicoi. Totodată din cauza viiturii o conductă de gaze a fost ruptă in satul Pietrisu din Poiana Câmpina. Pe strada Primăverii pompierii au acționat pentru a degaja un copac cazut pe partea carosabila. Tot în cartierul Bobolia, din Poiana Câmpina, patru autoturisme au fost luate de viitură. În mașini nu se afla nicio persoană, fiind înregistrate numai pagube materiale"  este bilanțul transmis vineri dimineață de ISU Prahova.

Foto: campinatv.ro

Back To Top