Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

centenarMinisterul Afacerilor Interne desfășoară în această perioadă Campania ”O viață cât un Centenar” prin intermediul căreia persoanele care sunt născute în 1918, anul Marii Uniri, sunt felicitate așa cum se cuvine. Reprezentanții structurilor MAI vizitează, în aceste zile, cinci prahoveni care au împlinit sau vor împlini, în 2018, vârsta de 100 de ani.

Prefectul Mădălina Lupea, inspectorul șef al ISU Prahova, lt.col. Mihai Drăgan, alături purtătorii de cuvânt ai IPJ Prahova, ISU Prahova, IJJ Prahova și ai Grupării Mobile de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești au mers, miercuri, în localitățile Boldești Scăeni, Posești și Surani pentru a-i felicita pe ”centenari”.

Doamna Smaranda din Boldești-Scăeni, care va împlinii 100 de ani în luna iulie, și-a primit oaspeții alături de fiice, nepoți și strănepoți, îmbrăcată într-un superb costum național, vechi de 200 de ani, pe care îl are de la bunica sa. Reprezentanții MAI i-au oferit acesteia un drapel, o scrisoare de felicitare semnată de ministrul Carmen Dan, un tort și un coș cu bunătăți.

Oaspeții au fost primiți cu bucurie și la Posești, de domnul Aurelian, un om care, într-un secol de viață, a adunat o mulțime de povești de spus, acum celor care se opresc să-l asculte. Este veteran de război și unul dintre gospodarii satului, care și la această venerabilă vârstă poate fi văzut trebăluind prin ogradă. Secretul longevității este cumpătarea, spune domnul AUrelian, care este și cetățean de onoare al comunei Posești.

Doamna Constanța, din Surani, a împlinit 100 de ani în februarie. Se mândrește cu nouă copii, din care șapte sunt în viață, și cu mulți nepoți și strănepoți care ăi bucură fiecare zi.

Joi, reprezentanții MAI și prefectul de Prahova vor felicita, la Sinaia și Bușteni, alți doi prahoveni care în 2018 împlinesc vârsta de 100 de ani.

Back To Top