Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian ghita dnaMagistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au pronunțat joi, pe fond, hotărârea în dosarul în care au fost judecați fostul deputat de Prahova Sebastian Ghiță, alături de foști șefi din poliție și parchete. Judecătorii au decis achitarea acestora, constatând că fapte de care au fost acuzați de DNA nu există.

Magistrații au decis ca Sebastian Ghiță să fie achitat pentru acuzațiile formulate de DNA Ploiești, și anume dare de mită, folosire de informații nedestinate publicității, spălare de bani, dar și pentru cea de conducere fără permis, toate formulate în acest dosar în care au fost judecați și foști șefi de poliție și parchete din Prahova.

Tot joi au fost achitați Liviu Tudose - fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Viorel Dosaru - fost şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Constantin Ispas - ofiţer de poliţie și Aurelian Constantin Mihăilă - fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. Judecătorii au constatat că faptele de care erau acuzați nu există sau nu sunt prevăzute de legea penală.

Hotărârea mai prevede restituirea cauțiunii de 54 de milioane de lei, plătite de Sebastian Ghiță.

Hotărârea pronunțată joi de ÎCCJ nu este definitivă și poate fi atacată de procurorii DNA.

DNA a susținut că, în perioada iunie 2013 - primăvara anului 2014, în timp ce pe rolul PCA Ploieşti se afla, în curs de urmărire penală, o cauză complexă în care se efectuau cercetări cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani, mai multe persoane vizate de anchetă au obţinut informaţii confidenţiale pe diverse căi, printre beneficiarii acestor date nedestinate publicităţii fiind şi Sebastian Ghiţă. Informaţiile confidenţiale priveau obiectul cercetărilor, persoanele fizice şi juridice cercetate, măsurile de supraveghere tehnică dispuse, măsurile preventive ce urmau a fi luate, numele procurorului de caz şi ale ofiţerilor de poliţie delegaţi să efectueze urmărirea penală. Procurorii au acuzat că, "folosindu-se de influenţa pe care o avea şi pe care o exercita efectiv pentru menţinerea şi promovarea în funcţii publice a anumitor persoane, Sebastian Ghiţă i-a capacitat pe inculpaţii Tudose şi Dosaru să îi furnizeze informaţii confidenţiale din dosarul aflat în curs de urmărire penală pe rolul PCA Ploieşti. Faptele respective au fost comise în contextul în care, pe de o parte, deputatul Ghiţă avea interesul să protejeze două persoane implicate în activitatea infracţională ce făcea obiectul anchetei, iar, pe de altă parte, avea personal interese de natură financiară la mai mulţi agenţi economici supuşi anchetei". Potrivit anchetatorilor, în schimbul acestor informaţii, Sebastian Ghiţă i-ar fi promis, pe de o parte, lui Viorel Dosaru că îl va sprijini să îşi menţină poziţia, dar şi să obţină alte funcţii de conducere. Tot Ghiță i-ar fi acordat procurorului Liviu Tudose sprijin în vederea obţinerii unor funcţii de conducere sau execuţie în cadrul unor instituţii publice centrale.

Curtea Supremă a pronunțat, joi, achitări față de toate aceste acuzații.

Back To Top