Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

romania regala meci belgradVictoria cu 3-0 în fața Serbiei a fost obținută de fotbaliștii regali ai României chiar pe terenul adversarei, în meciul disputat pe stadionul formației BASK.

Meciul de zilele trecut a fost cel mai amplu eveniment internațional organizat vreodată de monarhiștii români și un exemplu perfect de diplomație publică prin simbolul Coroanei și prin sport. Înainte de startul meciului, o artistă locală a intonat Imnul Regal al României, pe care l-a învățat special pentru acest regal fotbalistic.

Victoria jucătorilor noștri a fost aplaudată din tribune de către ASR Principele-Moștenitor Alexandru al Serbiei și de către ASR Principele Radu al României, care a venit în capitala de pe malul Dunării special pentru acest meci regal. De asemenea, au fost prezenți AALLRR Principele Mihailo și Principela Ljubica ai Serbiei, dar și Ambasadorul României în Serbia, E.S. doamna Oana Cristina Popa.

Printre sutele de suporteri din tribune s-au numărat oameni veniți special din România, dar și etnici români din Serbia, care rar au ocazia să vadă o mare victorie românească în țara în care trăiesc.

Întreaga partidă a fost filmată de o echipă a TVR, iar meciul de fotbal Serbia Regală-România Regală va face obiectului unui reportaj ce va fi difuzat în cadrul emisiunii Ora Regelui de la TVR. Alături de reporterii români au fost prezenți și jurnaliști de la televiziuni și ziare sârbești.

Înainte de meci, echipele România Regală și Serbia Regală au fost primite la o recepție la Palatul Regal din Belgrad, oferită de AALLRR Principele-Moștenitor Alexandru al Serbiei și Principesa-Moștenitoare Ecaterina. Principele Radu al României a fost și el prezent, ca să încurajeze sportivii români. Principele-Moștenitor Alexandru al Serbiei a primit din partea jucătorilor români un tricoul al Naționalei de Fotbal a României inscripționat cu numele său și cu ziua în care s-a născut. Pentru Principele Radu a fost pregătit un alt cadou inedit: o fotografie a jucătorilor Echipei Regale, aliniați înainte de un meci, care priveau o fotografie a Regelui Mihai.

În 1922, România a disputat primul meci internaţional la Belgrad, împotriva Regatului Sârbilor, Croaţilor şi Slovenilor. Prilejul a fost nunta Regelui iugoslav Alexandru I cu Principesa Maria a României, fiica Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria.

Ideea de a reedita această partidă istorică aparţine Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei din România şi Asociației pentru Regatul Serbiei

Primul meci România Regală - Serbia Regală s-a disputat anul trecut la Timişoara şi s-a terminat cu victoria românilor.

Foto: Claudiu Dumitrescu

Back To Top