Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

radarÎn ultima săptămână, 69 de șoferi au fost surprinși de radar conducând cu peste 180 de km/oră pe șoselele din România, iar 15 dintre aceștia au trecut inclusiv de pragul de 200 de m/oră. Recordul a fost stabilit, însă, duminică, pe A3 București - Ploiești.

 

Aparatul radar a înregistrat, ieri, o viteză de 276 km/oră pentru o mașină care se deplasa pe A3 București - Ploiești, a anunțat Poliția Română, în bilanțul referitor la cei aproape 70 de vitezomani sancționați în ultime săptămână: "În perioada 11 – 17 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței traficului rutier. Astfel, 69 de șoferi care circulau cu viteze de peste 180 km/h pe autostrăzi au fost depistați de polițiști, 15 dintre aceștia fiind înregistrați de aparatul radar conducând cu viteze de peste 200 km/h. Cea mai mare viteză, 276 km/h, a fost înregistrată în după-amiaza zilei de 17 iunie a.c., când polițiștii Biroului Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat un bărbat care conducea, pe Autostrada A3 București-Ploiești, cu viteza de 276 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile."

Potrivit legii, viteza maximă admisă pe autostradă este de 130 km/h, iar aceasta se poate modifica, pentru motive legate de siguranța rutieră, atunci când se circulă în condiții meteo nefavorabile sau pe anumite segmente de drum, acest lucru fiind semnalizat prin indicatoare rutiere. Depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă (în prezent,  între 1.305 şi 2.900 de lei). Totodată, în astfel de cazuri polițiștii aplică sancțiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Foto ilustrație

Back To Top