Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

fotbalStrăzile Domnişori, Sondelor, Tribunei şi Someş din Ploieşti vor fi închise, în această seară, întrucât pe stadionul Astra are loc meciul de fotbal dintre FC Astra – FC Vaslui.

Aproape o sută de jandarmi de la gruparea „Matei Basarab” Ploieşti vor fi mobilizaţi pentru meciul care începe la ora 21:45, pe stadionul Astra din Ploieşti, meci considerat ca fiind unul cu grad mediu de risc. Gruparea Mobilă Ploieşti va coordona, în sistem integrat, dispozitivele realizate de Serviciul de Poliţie Rutieră Prahova, Poliţia Municipiului Ploieşti, Poliţia Locală, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, precum şi al societăţii de pază care are contract pentru asigurarea securităţii în zona stadionului.

Spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Totodată, spectatorii nu au voie să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului este interzisă în ziua desfăşurării meciului. Se estimează că partida de fotbal să fie urmărită în tribune de aproximativ 1500 de spectatori. Casele de bilete se vor închide la orele 20.00.

Back To Top