Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

metoda accidentulPolițiștii din Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor, efectuează, joi dimineață, 17 percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda accidentul. Au loc descinderi în patru județe, într-un dosar în care prejudiciul este estimat la 700.000 de lei.

"La data de 21 iunie, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova efectuează 17 percheziții în județele Constanța, Teleorman, Giurgiu și Tulcea, la persoane bănuite de înșelăciuni. Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada februarie - iunie, persoanele în cauză ar fi săvârșit 54 de fapte de înșelăciune. Acestea ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le la telefon și spunându-le că o persoană apropiată este vinovată de producerea unui accident rutier grav. Pentru înlăturarea consecințelor penale ale accidentului, precum și sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenția personalului medical, victimelor le-ar fi fost solicitate diverse sume de bani ce ar fi fost ridicați de complici", precizează IJP Prahova.

15 mandate de aducere vor fi puse în executare, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

Back To Top