Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rezultate bacEvaluarea Națională din acest an s-a încheiat, în Prahova, cu rezultate mai slabe decât în 2017, cu numai 86,7% medii peste 5 și aproape 170 de absenți. Câteva școli au stabilit, însă recorduri negative. Niciunul dintre absolvenții de gimnaziu trimiși în examen nu a promovat. Unii au preferat să chiulească de la testări, în timp ce alții nu au reușit să obțină decât note de 2, 3 și 4.

Sunt patru școli care nu au niciun elev cu medii peste 5.00, la Evaluarea Națională 2018, cel puțin conform rezultatelor dinainte de contestații. Iar trei dintre ele sunt din Ploiești și și-au făcut, de ani buni, din păcate, un renume tocmai din cauza acestor bilanțuri de final de promoție.

Absențe pe linie s-au înregistrat la Școala nr 13 din Ploiești. Aici, șase absolvenți de clasa a VIII-a s-au înscris la examen, dar niciunul nu s-a prezentat la ambele probe. Rezultatul? Promovabilitate ZERO!

Șase înscriși și niciun succes sunt rezultatele trecute și în dreptul Școlii nr. 19. Singurul candidat de aici care s-a și prezentat la testare nu a luat nici măcar media 4.

Tot la Ploiești, un bilanț nedorit prezintă și Școala "Florin Comișel", care a trimis în examen patru absolvenți. Dar numai trei au și ajuns în sălile în care s-au susținut testările, iar toți au obținut însă medii sub 5.

Interesant este însă că, în niciunul dintre aceste cazuri, rezultatele ori absențele nu le anulează absolvenților șansa de a ocupa un loc la liceu! Și asta pentru că media de la Evaluarea Națională contează în calcularea mediei de admitere, în proporție de 80%, dar nu este condiție obligatorie pentru a participa la repartizare. Prin urmare, cei peste 800 de tineri din Prahova, care fie au absentat, fie au luat medii foarte mici la EN 2018, ar putea participa la admiterea din această vară cu media calculată pe baza rezultatelor din gimnaziu. Acest lucru este posibil și pentru că metodologia nu impune niciun prag de promovare, la Evaluarea Națională.

Foto arhivă

Back To Top