Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adrian dobre birou primarComitetul Local pentru Situații de Urgență s-a reunit miercuri dimineață, la Ploiești, pentru stabilirea planului de măsuri, în vederea prevenirii, respectiv a îndepărtării efectelor fenomenelor meteo anunțate pentru orele următoare (VEZI DETALII).

 

Primarul Adrian Dobre a anunțat în conferința de presă care a urmat ședinței CLSU că ISU Prahova are la dispoziție cinci motopompe pe care le poate deplasa, la nevoie, oriunde în Ploiești, în cazul în care apar drumuri sau gospodării inundate. De asemenea, Rosal, operatorul de salubritate, a pregătit, pentru eventuale intervenții, 300 de saci cu nisip.

Mai multe solicitări au fost înaintate, în contextul avertizării cod portocaliu de ploi și inundații, către societățile Consiliului Local, instituții publice și operatori din municipiu. Astfel, potrivit edilului, s-a cerut deja companiei Apele Române să anunțe cu privire la orice intervenție în aval de Dâmbu, pentru că efectuarea unor manevre în zona lacurilor de la Păulești ar putea duce la inundații.

În cursul zilei de astăzi, RASP, SGU și Rosal au ca sarcină monitorizarea pârâului Dâmbu, pentru ca eventualele depășiri ale cotelor să fie gestionate imediat și să nu apară blocaje din cauza acumulărilor de deșeuri.

Primarul a mai transmis o solicitare și către conducerea TCE Ploiești, să intensifice frecvența mașinilor, dacă este cazul, iar către Apa Nova să verifice rețeaua de canalizare din municipiu, cea care ar putea avea de preluat cantități uriașe de apă în orele următoare.

Nu în ultimul rând, angajaților SGU li s-a cerut să asigure permanența, până la expirarea codului portocaliu, în timp ce Direcția de Investiții are ca sarcină să verifice, astăzi, străzile din municipiu pe care s-a intervenit recent și unde ploaia ar putea scoate la iveală probleme în urma lucrărilor. În aceste cazuri, municipalitatea va cere refacerea reparațiilor, urmând ca abia apoi să efectueze plata către firmele responsabile de intervenții.

Update - Comunicatul Primăriei Ploiești:

"}n conformitate cu planurile de intervenție, au fost stabilite principalele măsuri preventive și de acționare operativă pentru gestionarea situațiilor de urgență produse de aceste fenomene.

Astfel, a fost instituit serviciul de permanență pentru monitorizarea fenomenelor meteo, s-a dispus monitorizarea cursului Pârâului Dâmbu, constituirea stocurilor de materiale de intervenție (saci cu nisip), a mijloacelor de intervenție (motopompe, buldoexcavator, drujbe, etc ), precum și a echipajelor de specialitate ( ISU Prahova, SC Rosal, SC SGU Ploiești, SC Apa Nova Ploiești, SC TCE Ploiești, SC Electrica, Poliția Locală Ploiești).

Totodată, vor fi monitorizate principalele zone din municipiul Ploiești cu potențial inundabil, respectiv: cursul Pârâului Dâmbu, pasaj Mărășești, cartier Bereasca, Șoseaua Vestului, pod Mihai Bravu.

În caz de vânt puternic sunt pregătite echipaje de intervenție pentru îndepărtarea crengilor.

Operatorul serviciului de apă și canalizare va monitoriza situația gurilor de scurgere spre canalizare.

SC Transport Călători Express Ploiești va asigura serviciul de transport public în condiții optime.

În mod special, sistemul de canalizare de pe strada Poieniței va fi supravegheat de reprezentanții municipalității împreună cu agentul economic de profil din zonă, în vederea evitării poluării cu produse petroliere.

Primăria municipiului Ploiești a stabilit un flux informațional direct cu reprezentanții Administrației Naționale Apele Române – Prahova în vederea avertizării cu privire la eventualele creșteri importante de debite pe Pârâul Dâmbu, în amonte de municipiul Ploiești.

De asemenea, se urmărește starea lucrărilor de apărare împotriva inundațiilor aferente fostului depozit de deșeuri municipale Teleajen.

Cetățenii, care întâmpină situații deosebite în acest interval de timp, pot contacta direct municipalitatea la Dispeceratul permanent, telefon 0244-984".

Back To Top