Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

voloseviciPrimarul Ploieştiului, Andrei Volosevici vrea menţinerea subvenţiei la gigacalorie pentru ploieşteni. În condiţiile în care se vehiculează că Guvernul nu va mai aloca bani pentru subvenţionarea agentului termic de care beneficiază populaţia, Volosevici a anunţat astăzi că va propune Consiliului Local Ploieşti un proiect de hotărâre de consiliu care să prevadă ca bugetul local să susţină subvenţia pentru energia termică pentru populaţie în sezonul 2011 – 2012, în cazul în care Guvernul nu va mai suporta aceste costuri.

Astfel, potrivit propunerii primarului, ploieştenii ar urma să plătească în continuare preţul actual, care este de 139,92 lei inclusiv TVA pentru o gigacalorie.

Andrei Volosevici spune că susţinerea acestei subvenţii „este un efort financiar, însă primăria Ploieşti va găsi resursele financiare necesare pentru a îl suporta”. Volosevici nu a precizat la cât s-ar ridica valoarea acestei subvenţii, însă, în prezent, specialiştii din Primăria Ploieşti fac calcule în acest sens.

În prezent, ploieştenii plătesc cel mai mic preţ la gigacalorie după bucureşteni. În Capitală preţul gigacaloriei pentru populaţie este de 124 de lei. În rest, în toate celelalte municipii din România preţul gigacaloriei este, în unele cazuri, semnificativ mai mare.

Astfel, la Constanţa populaţia plăteşte 150 de lei pentru o gigacalorie, la Bacău gigacaloria costă 154 de lei, consumatorii casnici din Iaşi plătesc 185 de lei pentru gigacalorie. În schimb, arădenii plătesc 223 de lei pentru o gigacalorie, în vreme ce pentru timişoreni preţul unei gigacalorii este de 252 de lei. (Daciana Ilie)

Foto: max-media.blogspot.com

Back To Top