Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

auras_dragomirConsiliul de Coordonare al PDL Prahova l-a exclus din PDL pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Auraş Dragomir. Motivele oficiale care au dus la excluderea lui Dragomir din cadrul formaţiunii politice de guvernământ sunt legate de lipsa de activitate a acestuia în cadrul Consiliului Judeţean, rezultatele politice ale vicepreşedintelui, care sunt considerate a fi slabe de către conducerea PDL, dar şi încălcarea unor hotărâri ale conducerii PDL Prahova.

Consiliul de Coordonare al PDL Prahova a decis, cu unanimitate de voturi, excluderea din PDL a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Auraş Dragomir, se arată într-un comunicat dat publicităţii joi de PDL Prahova. În comunicatul de presă dat publicităţii de către PDL, în care se anunţă excluderea din PDL a lui Auraş Dragomir, se precizează că acesta a fost invitat la şedinţa în care a fost luată decizia privind excluderea sa din partid, însă acesta nu a fost prezent şi că, în urma deciziei interne luate, Dragomir îşi pierde calitatea de consilier judeţean.

Auraş Dragomir a declarat că nu doreşte să comenteze decizia PDL Prahova privind excluderea sa, întrucât nu a fost informat oficial de către partid în ceea ce priveşte această decizie.

D.I.

Back To Top