Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cseke-atillaMinistrul Sănătăţii, Cseke Atilla, nu dă doi bani pe specialiştii din sistemul pe care îl conduce. După ce s-a făcut remarcat la nivel naţional prin măsuri geniale precum desfiinţarea spitalelor, Cseke refuză să bage în seamă organizaţiile profesionale care îşi desfăşoară activitatea în sistemul sanitar românesc.

Dovadă în acest sens este faptul că, invitat fiind la Forumul Internaţional Euripa, organizat de asociaţia europeană a medicilor de familie cu practică în mediul rural şi în zone izolate şi la conferinţa „Cercetare şi calitate în medicina rurală”, organizată de Societatea Naţională de Medicina Familiei din România, evenimente la care participă zeci de medici din România, precum şi reprezentanţi ai asociaţiilor internaţionale a medicilor, Ministrul Sănătăţii nici măcar nu s-a obosit să decline, politicos, invitaţia.

Atitudinea ministrului român al sănătăţii faţă de medici a creat o ditamai impresia reprezentanţilor organizaţiilor profesionale ale medicilor din afara României. Preşedintele Euripa, John Wynn – Jones, medic cu experienţă de peste 30 de ani, nu s-a ferit să mărturisească, public, faptul că se aştepta ca măcar un reprezentant al Ministerului sănătăţii să fie prezent la dezbaterile medicilor, dacă ministrul însuşi e prea ocupat.

„Este trist că domnul ministru nu a venit. Mă îngrijorează că la nivelul ministerului sunt mulţi angajaţi şi mă gândeam că măcar unul dintre ei va fi prezent aici, să participe la discuţii. Această absenţă m-a ajutat să înţeleg ceea ce îmi spun colegii medici români, că au dificultăţi de comunicare cu autorităţile. Să ai o faţă prietenoasă nu costă nimic şi e foarte important măcar să dai celuilalt impresia că îl asculţi”, a afirmat preşedintele Euripa.

La rândul lor, medicii români care s-au implicat în organizarea celor două evenimente care au loc zilele acestea la Sinaia au arătat că au trimis ministrului Cseke invitaţii scrise în limbile română, maghiară şi engleză, că au primit din partea ministerului număr de înregistrare la aceste invitaţii, însă nu au primit nici un răspuns. Şi, pentru ca „tabloul” să fie complet, trebuie spus că la evenimentele organizate de asociaţiile profesionale ale medicilor la Sinaia a fost invitat şi ministrul sănătăţii din Ungaria.

Nici acesta nu a putut fi prezent, însă a avut bunul simţ de a trimite organizatorilor un răspuns, semnat personal, în care a mulţumit pentru invitaţie, exprimându-şi totodată regretul că nu poate participa. (Daciana Ilie)

Back To Top