Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

droguri staniolUn tânăr care manifesta o stare nefirească de agitație și striga în gura mare, în plină stradă, deși era trecut de ora 24.00, le-a atras atenția, azi-noapte, polițiștilor locali care patrulau în zona centrală a Ploieștiului. Nu le-a luat mult să afle care era, de fapt, problema individului.

 

Totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.25, în zona pasajului pietonal “Nichita Stănescu” din Ploiești. Polițiștii locali au remarcat un tânăr care, potrivit acestora, se manifesta prin strigăte și agitație nefirească. "Polițiștii locali au procedat la interceptarea și legitimarea individului, respectiv a lui I.M.A, de 27 de ani, cu domiciliul în municipiul Ploiești, ce a declarat că a fumat țigări cu iarbă. În urma controlului corporal, asupra bărbatului s-au găsit mai multe foițe și filtre pentru țigări, un grinder și două folii de staniol în care se aflau substanțe solide de culoare verde-brun", au precizat reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

Individul a refuzat ajutorul personalului de la Serviciul de Ambulanţă Județean Prahova, ce a fost solicitat la fața locului de către polițiștii locali, mai precizează reprezentanții instituției. Bărbatul a fost predat lucrătorilor Poliției Municipiului, în vederea continuării cercetărilor.

Foto ilustrație

Back To Top