Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mindfulness valerie ciolosSoția fostului premier Dacian Cioloș, Vallerie Ciloș-Villemin, a postat un îndemn, poate chiar apel, cel puțin ciudat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare. După valul de critici la adresa sa, aceasta a șters mesajul... care a rămas, însă, în memoria on-line-ului, datorită altor utilizatori ai rețelei de socializare.

"Astăzi, între orele 20.55 și 21.25, voi practica o tehnică formală de Minfulness și îndrpta Stare de Prezentă către România mea dragă, să fie trează, respectată și îndrăgită. La unison cu alți practicieni de Mindfulness. O rugăciune sau o simplă și frumoasă intenție, emisă în liniște este la fel, foarte binevenită. Vă alăturați?" a scris aceasta în postarea ilustrată cu o fotografie de la protestele din Piața Victoriei.

Unii dintre cei care au remarcat postarea, dar și ștergerea acesteia, l-au asaltat cu mesaje pe fostul premier. "L-am intrebat pe domnul prim-ministru despre postarea viitoarei posibile prima doamna. Domnule prim-ministru, azi sotia d-voastra, o posibila viitoare prima doamna a Romaniei, a postat un mesaj de pace, de unitate, un mesaj de concentrare a energiilor cosmice, cuantice, pozitive, pentru insanatosirea societatii romanesti. Am apreciat intentia dumneai, desi, in conditiile in care d-voastra sunteti un candidat pentru presedintia Romaniei, si faptul ca doamna Ciolos-Villemin nu a spus nimic despre victimele protestelor, indiferent de "tabere" , ma face sa pun la indoiala obiectivitatea dumneai! In fine, in aceste conditii, desi poate parea ciudat ca va intreb pe d-voastra, aveti idee de ce posibila prima doamna a Romaniei a considerat sa si stearga postarea, argumentele, gandurile tamaduitoare, energiile pozitive si comentariile asupra acestei situatii? Mai ales, incetarea capacitatilor extrasenzoriale ale dumneai? Va multumesc anticipat! Ne iubeste sau nu ne iubeste doamna viitoare prima doamna? Vrea sa ne tamaduiasca sau nu? De ce si-a incetat puterile lecuitoare asupra Romaniei?" este, de exemplu, unul dintre mesajele apărute pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook / Daniel Constantin

Back To Top