Categorie: Actual

copilUn elev de clasa a şasea de la o şcoală din comuna Brazi, judeţul Prahova, este cercetat pentru viol, victima fiind un băieţel de cinci ani şi jumătate, fapta petrecându-se foarte aproape de şcoala în care învaţă presupusul agresor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Radu Dan, un elev de clasa a şasea de la o şcoală din comuna prahoveană Brazi este cercetat pentru viol, victima fiind un băieţel în vârstă de cinci ani şi jumătate, din aceeaşi localitate.

Radu Dan a afirmat că în acelaşi dosar sunt de asemenea cercetaţi alţi doi băieţi, din aceeaşi şcoală, care ar fi asistat la comiterea violului, produs în curtea şcolii în care cei trei învaţă.

Reprezentantul Poliţiei Prahova a mai spus că presupusa victimă se află în grija unei bunici, în condiţiile în care părinţii săi au divorţat, iar bunica a fost cea care a reclamat la poliţie faptul că nepotul său a fost agresat sexual, reclamaţia fiind depusă la cinci zile de la presupusa comitere a faptei.

Back To Top