Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

fraudaProcurorii DIICOT Ploieşti au trimis în judecată şapte persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de acces ilegal la sisteme informatice, transfer ilegal de date şi efectuare de operaţiuni frauduloase prin intermediul sistemelor informatice, în dauna unei firme ce operează sub franciza Western Union.

Procurorii DIICOT Ploieşti au trimis în judecată, vineri, şapte persoane acuzate de fraude informatice, firma prejudiciată fiind o societate din Spania, care oprezează franciză Western Union, a declarat şeful DIICOT Ploieşti, procurorul Ionuţ Botnaru.

Conform sursei citate, cele şapte persoane sunt din Bucureşti, Târgovişte şi din localitatea prahoveană Poiana Câmpina şi au vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani. Cei şase bărbaţi au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv, femeia care a fost trimisă în judecată aflându-se în libertate, în condiţiile în care este însărcinată.

Toţi cei şapte sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de acces ilegal la sisteme informatice, transfer ilegal de date şi efectuare de operaţiuni frauduloase prin intermediul sistemelor informatice, valoarea prejudiciului fiind estimată la 80 000 de dolari americani, faptele petrecându-se în perioada 2009 - 2010.

Back To Top