Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

furt combustibil ijjUn conducător auto a fost surprins, de jandarmi, miercuri după-amiază, chiar în timp ce sustrăgea combustibil din rezervorul autotrenului al căruia șofer era.

Jandarmii l-au surprins pe bărbat încărcând cu motorină șase bidoane, de 2, 10 și 20 de litri, pe care le avea pregătite. Totul s-a petrecut pe DN 72, în zona Crângul lui Bot. Bărbatul scotea motorina cu un furtun, din rezervorul vehiculului pe care îl conducea.

"În data de 22.08.2018, în jurul orei 17.30, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de jandarmi Județean Prahova, a surprins în flagrant, în zona pădurii Crângul lui Bot - DN 72, o persoană de sex bărbătesc care avea pregătite 6 bidoane din plastic cu capacități de 20, 10 și 2 litri pe care intenționa să le umple cu motorină ce era sustrasă din rezervorul autotrenului pe care îl conducea. În cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru comiterea infracţiunii de furt în conformitate cu prevederile art. 228 cod penal. Făptuitorul, documentele și bunurile rezultate din săvârșirea infracțiunii au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor", au anunțat reprezentanții IJJ Prahova.

Foto: IJJ Prahova

Back To Top