Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

manual geografie greseliOficialii din Ministerul Educației anunță demararea unei anchete în cazul manualului de Geografie tipărit de Editura Didactică și Pedagogică, pentru clasa a VI-a, care conține erori grosolane (VEZI DETALII). De asemenea, aceștia au precizat că elevii vor primi, odată cu volumul, și o erată tipărită.

Pe lângă varianta digitală corectată a manualului de Geografie de clasa a VI-a, incluzând și atenționări cu privire la varianta din print, care va apărea săptămâna viitoare, Ministerul Educației a anunțat și tipărirea unei erate. "Va fi realizată o erată tipărită pentru manualul de Geografie de clasa a VI-a, erată ce va fi trimisă în școli până la începutul anului școlar, astfel încât elevii să primească odată cu manualul și erata în cauză. La nivelul Ministerului Educației Naționale a demarat o cercetare amănunțită pentru a vedea în ce etapă a procesului de scriere/evaluare/editare au apărut respectivele erori", au transmis reprezentanții MEN.

De asemenea, într-un comunicat de presă se menționează că, "pentru a preîntâmpina reiterarea unor astfel de situații, Ministerul Educației Naționale se va asigura că toţi evaluatorii care au avut erori în activitatea desfășurată într-o etapă a procesului de evaluare nu vor mai avea dreptul de a participa la selecția pentru evaluări viitoare. În plus, contractul de colaborare semnat cu evaluatorii de manuale prevede că neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare a obligațiilor asumate prin contract atrage răspunderea părții în culpă".

Activitatea redactorului din cadrul Editurii Didactice și Pedagogice care a lucrat la manualul de Geografie de clasa a VI-a va fi supusă analizei Comisiei de Disciplină, iar Ministerul Educației Naționale își rezervă dreptul de a acționa în instanță, acolo unde este posibil, autorii/redactorii/evaluatorii manualelor (în funcție de etapa în care s-au produs erorile), pentru daunele aduse, se mai arată în comunicatul MEN.

​"Menționăm că, spre deosebire de anii anteriori, când Ministerul Educației Naționale nu avea drept de erată asupra manualelor pe care le achiziționa, acum are acest drept și poate opera remedierile necesare", au transmis oficialii MEN.

Back To Top