Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

alerta furtunaPloile revin în peisaj de vineri după-amiază. Pe parcursul weekendului, în special după prânz și la orele serii, în cea mai mare parte a țării sunt anunțate furtuni, potrivit unei informări emise de Administrația Națională de Meteorologi.

Informarea emisă vineri de ANM este deja în vigoare și expiră abia duminică, la ora 23.00. Meteorologii anunță că, în acest weekend, îndeosebi după-amiaza și seara, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin vijelii, frecvente descărcări electrice, averse ce vor avea și caracter torențial și izolat grindină. Pe arii restrânse se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 35...40 l/mp.

Potrivit ANM, astfel de fenomene vor fi mai frecvente pe parcursul zilei de vineri (24 august) local în nord-vest, centru și la munte, sâmbătă (25 august) în special în regiunile vestice și nord-vestice, iar duminică (26 august) mai ales în jumătatea de vest a teritoriului.

Back To Top