Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

salvamont busteni deces turistaDrumeția din Bucegi  în care au pornit sâmbătă două femei, mamă și fiică, s-a încheiat tragic. Una dintre turiste și-a pierdut viața iar cea de-a doua a fost rănită grav. Tot sâmbătă după-amiază, salvamontiștii din Bușteni au mai avut alte două intervenții, pe traseele din Bucegi.

 

Potrivit Salvamont România, accidentul s-a petrecut pe Valea Țapului, într-o zonă cu teren accidentat. Un salvamontist a ajuns în apropierea locului tragediei cu ajutorul unui elicopter.  Din păcate, pentru una dintre femei nu s-a mai putut face nimic. "Elicopterul a transportat un salvamontist în apropierea zonei evenimentului, întrucât terenul accidentat nu permitea apropierea sau aterizarea la locul accidentului de pe Valea Ţapului. La fața locului salvamontistul a constatat că persoana este decedată , în urma căderii de la înălțime, având traumatisme multiple și leziuni incompatibile cu viața. A doua persoană accidentată este coborâtă în Bușteni, pe cale terestră, de către salvamontiști , iar trupul persoanei decedate va fi coborât mâine (n.r. - duminică). Cele două victime din Valea Țapului sunt mamă și fiică", a anunțat Salvamont România.

În paralel, o altă acțiune a avut loc pe Jepii Mici, acolo unde un turist s-a accidentat și a fost preluat tot de salvamontiști, pentru a fi coborât în Bușteni.

Ziua s-a încheiat, însă, pe Jepii Mari, cu intervenția de recuperare de pe munte a unei familii epuizate fizic.

Update - Un elicopter SMURD prevăzut cu sistem de ridicare (troliu) se deplasează duminică, la Bușteni, pentru recuperarea trupuli femeii de 36 de ani decedate sâmbătă, pe Valea Țapului.

Update - Un elicopter SMURD Târgu Mureș a ajuns la Bușteni, duminică dimineață, de unde a reluat personalul Salvamont care va interveni pe munte, pentru recuperarea trupului neînsuflețit al femeii.

Update - Trupul persoanei decedate a fost recuperat de salvamontiști în jurul orei 12.00.

Foto: Salvamont România

Back To Top