Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

andrei serbuPloieșteanul Andrei Șerbu și România au încheiat pe podium Campionatului Mondial de Acrobație Aeriană, organizat în premieră de țara noastră, care s-a desfășurat pe aerodromul de la Strejnic, în perioada 15-25 august.

 

Pilotul ploieștean Andrei Șerbu a cucerit medalia de argint la a doua probă a concursului, înregistrând cea mai bună performanță  a unui acrobat român din ultimii ani.

Ploieșteanul a încheiat competiția pe locul al treilea, după Roman Ovchinnikov (RusiaI) și Bastien Le Roux (Franța). Pe același loc s-a clasat și echipa României, în clasamentul general, după Franța și SUA.

"Piloții români au obținut cele mai bune rezultate din istoria acrobației române, la Campionatul mondial desfăşurat pentru prima dată la noi. Echipa noastră a încheiat competiția pe locul lll. Pe acelaşi loc s-a clasat şi Andrei Șerbu. Felicitări piloților Aeroclubului României! " au transmis reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Foto: Ministerul Transporturilor

Back To Top