Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cornel_costeaŞeful Vămii Ploieşti, Cornel Costea, arestat preventiv la sfârşitul lunii februarie a acestui an a cerut liberarea sub control judiciar. Miercuri, Tribunalul Prahova ar fi trebuit să se pronunţe asupra solicitării lui Costea, însă cauza a fost amânată întrucât dosarul de urmărire penală nu ajunsese pe masa judecătorilor. Solicitatea şefului de la vamă va fi din nou luată în discuţie luni, 31 mai.

Cornel Costea, arestat preventiv în 25 februarie sub acuzaţia de luare de mită, a depus, în data de 19 mai, la tribunalul Prahova, o cerere de a fi liberat sub control judiciar în baza art. 160 ind. 2 din Codul de Procedură Penală. Solicitarea lui Costea a fost înregistrată la Tribunalul Prahova, în data de 19 mai, termenul pentru judecarea acestei cereri fiind stabilit pentru miercuri, 25 mai. Întruniţi în şedinţă miercuri, judecătorii au amânat asupra acestei cereri din lipsă de procedură, respectiv din lipsa dosarului de urmărire penală.

Un nou termen în acest proces a fost stabilit pentru data de 31 mai. Directorul Biroului Vamal Ploieşti a fost prins în flagrant delict, în 24 februarie, în timp ce primea suma de 10.000 lei, prin intermediar, de la o persoană care l-a denunţat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). La acea dată, anchetatorii DNA au percheziţionat maşina de serviciu a lui Costea şi biroul acestuia din sediul Vămii Ploieşti, ridicând de acolo mai multe înscrisuri.

Acuzat de luare de mită

Procurorii anticorupţie îl acuză pe Cornel Costea de luare de mită în formă continuată şi complicitate la fals intelectual în formă continuată. Anchetatorii au stabilit că, în perioada noiembrie-decembrie 2010 şi ianuarie 2011, în calitate de director al Biroului Vamal Ploieşti, Costea a pretins diferite sume de bani de la un denunţător, patron a mai multor firme care desfăşurau activităţi de import-export din Turcia, primind de la acesta, prin intermediar, suma totală de aproximativ 40.000-50.000 de euro, în schimbul neprezentării tirurilor la controlul fizic în vama Ploieşti.

După primirea sumei menţionate, Cornel Costea a impus să îi mai fie dată suma de 20.000 de lei. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti - care au decis, în 25 februarie, arestarea preventivă a lui Cornel Costea - au considerat că este necesară măsura preventivă, întrucât sunt date că încearcă să zădărnicească adevărul prin influenţarea martorilor, în condiţiile în care acesta nu impunea întocmirea documentelor vamale până nu-şi primea comisioanele.

Instanţa Tribunalului Bucureşti arată, în motivarea deciziei de arestare a şefului Biroului Vamal Ploieşti, că "există date că încearcă să zădărnicească adevărul prin influenţarea martorilor, prin alterarea mijloacelor de probă, cunoscut fiind că acesta, în calitatea pe care o avea impunea neîntocmirea documentaţiei vamale până nu i se achitau comisioanele aferente". Costea a atacat decizia cu recurs, care s-a judecat, la Curtea de Apel Bucureşti, care a respins recursul. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top