Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

droguri ploiesti foto ijj prahovaUn echipaj al IJJ Prahova a surprins în flagrant, miercuri după-amiază, într-un loc public din Ploiești, un tânăr care se droga.

Incidentul a avut loc în jurul orei 18.00, informează IJJ Prahova, reprezentanții Inspectoratului precizând că asupra bărbatului au fost găsite și două plicuri cu substanță.

"În data de 29.08.2018, în jurul orelor 17. 50, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Prahova,  a surprins  în flagrant un tânăr de  26 ani, într-un parc pe raza localităţii Ploieşti, în timp ce consuma substanțe interzise. În urma verificărilor efectuate cât şi la controlul corporal asupra acestuia au fost găsite 2 plicuri de substanță și un dispozitiv tip «grinder» folosit la mărunțire", au informat reprezentanții IJJ Prahova.

În speţă s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii conform legii 143/2000, iar persoana în cauză a fost predată Serviciului Teritorial Antidrog din cadrul BCCO Ploiești, pentru continuarea cercetărilor.

 Foto: IJJ Prahova

Back To Top