Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rezultate bacMinisterul Educației a afișat pe portalul bacalaureat.edu.ro rezultatele obținute de candidații înscriși la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2018. Procentul de promovabilitate, în Prahova, este ușor peste media națională.

 

La sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2018 s-au înscris 1.610 candidați din Prahova, dar numai 1.318 s-au prezentat, unul dintre ei, absolvent de la Colegiul Național "Spiru Haret", fiind eliminat la prima probă scrisă, cea la Limba și literatura română.

Aproape 82% dintre înscriși au și ajuns, așadar, în sala de examen, dar rata promovabilității este, înainte de contestații, de numai 28,83%. Deși situația nu arată tocmai bine, trebuie remarcat că rezultatele sunt peste cele din toamna lui 2017, când, înainte de contestații, procentul de promovabilitate era sub 24%.

Doar 380 de candidați prahoveni au fost declarați admiși, cea mai mare medie obținută în județ, în această sesiune, fiind 8,91, a unei absolvente din actuala promoție a C. N. "Nichita Stănescu" Ploiești.

La nivel național, în a doua sesiune a Bacalaureatului 2018, din 45.120 de candidați înscriși, la examen s-au prezentat 35.521, iar 119 au fost eliminați, pentru tentativă de fraudă. Doar 9.603 candidați au fost declarați admiși, conform situației dinainte de contestații. Procentul de promovabilitate este de 26,9%.

Back To Top