Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

interventie jandarmi noapte bucegiTrei grupuri de turiști au cerut, sâmbătă seară, ajutorul jandarmilor și al salvamontiștilor, pentru că nu au mai putut coborî de pe munte. 

 

Două apeluri au primit jandarmii, sâmbătă seară, de la turiști rămași pe munte. Primul a venit de la un grup de patru persoane care se afla pe Jepii Mici. Turiștii au cerut ajutor după ce s-au întâlnit cu ursul, care le-a ieșit în cale, mai târziu, și jandarmilor ce se îndreptau spre drumeții care-i apelaseră.

Tot lucrători ai IJJ Prahova au fost chemați să intervină și pe Jepii Mici, acolo unde  un alt grup a avut nevoie de ajutor. Turiștii au fost surprinși, pe munte, de lăsarea întunericului. Ei erau neechipați și s-au speriat când și-au dat seama că nu mai văd marcajele.

Și salvamontiștii au avut de lucru, aseară, pe traseul Cabana Omu - Valea Cerbului. Potrivit ISU Prahova, cinci persoane au apelat echipajele de urgență după ce una dintre ele, o femeie, și-a luxat glezna și nu a mai putut înainta. Salvamontiștii din Bușteni au intervenit pentru recuperarea turiștilor.

Tot sâmbătă seară, dar de această dată la Telega, a avut loc și o intervenție pentru alungarea unui urs care-și făcea de cap prin preajma gospodăriilor. Animalul a furat un berbec din grădina unui localnic.

Foto: captură video IJJ Prahova

Back To Top