Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

explozie apartamentPlt. maj. Irinel Puiuleț, din cadrul Detașamentului Mobil al IJJ Prahova, este eroul zilei, la Ploiești, după intervenția promptă pentru salvarea a două persoane dintr-un apartament afectat de o explozie.

Incindentul s-a petrecut miercuri seară, într-o locuință din cartierul Vest al Ploieștiului. Norocul a făcut ca în apropiere să se afle jandarmul care a sesizat pericolul și, fără să stea pe gânduri, a asigurat intervenția de urgență pentru salvarea persoanelor din apartament și stingerea incendiului care a urmat deflagrației. Ulterior, în sprijinul său au intervenit și un echipaje din cadrul ISU Prahova, dotate cu autospecială de stingere, autoscară și autospecială de descarcerare, care au dus la bun sfârșit intervenția.

"În data de 05 09 2018 ,în jurul orelor 19:15 a avut loc o explozie în interiorul unui apartament dintr un bloc situat pe strada Erou Moldoveanu Marian. Aflându-se  în parcarea din faţa blocului unde a avut loc deflagraţia, un subofiţer din cadrul Detaşamentului Mobil al I.J.J PRAHOVA, plt. maj. Puiuleţ Irinel, aflat în timpul liber, a luat extinctorul din auto proprietatea personală, a pătruns de îndată în apartament acţionând pentru stingerea şi localizarea incendiului, punând în siguranţă cele două persoane care se aflau în interiorul apartamentului respectiv mama şi fiu , în vârstă de 55 ani, respectiv 27 de ani", a anunțat IJJ Prahova.

Foto: IJJ Prahova

Back To Top