Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rezultate bacNici măcar unul din trei candidați prahoveni prezenți la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului nu a promovat examenul, în sesiunea de toamnă. Procentul se ridică, însă, peste cel înregistrat la nivel național.

Cei peste 1.300 de absolvenți prahoveni care au participat la Bacalaureatul de toamnă au aflat, miercuri seară, rezultatele finale, după contestații, scăpând de emoții cu o zi mai devreme decât s-ar fi așteptat, luându-se după calendarul anunțat de Ministerul Educației. Pentru mulți, însă, veștile n-au fost cele mai bune.

Numărul celor care au trecut de pragul mediei 6.00, cu cel puțin nota 5.00 la fiecare probă scrisă, a crescut, de la 380 de candidați la 424, determinând, în bilanțul final al sesiunii, pe județ, o rată a promovabilității de 32,17%.

La nivel național, rezultatele finale înregistrate în sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat 2018, după soluţionarea contestaţiilor, indică o rată de promovare de 29,7%, în creștere față de procentul de 26,9%, dat de rezultatele inițiale, și față de situația din 2017, când rata promovabilității a fost de 28,3%.

Au promovat examenul de Bacalaureat, în sesiunea august-septembrie, 10.589 de candidați, cu 986 mai mulţi faţă de prima afişare a rezultatelor (9.603), după soluționarea a 11.582 de contestații.

Back To Top