Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

noaptea la zoo 2018Așa cum ne-a obișnuit an de an, Administrația Parcului "Constantin Stere" marchează printr-un eveniment inedit încheierea vacanței de vară și sezonul dedicat plimbărilor în aer liber. "Noaptea la Zoo" - ediția 2018 va avea loc vineri, pe 14 septembrie, începând cu ora 18.00.

 

Seria acțiunilor organizate cu acest prilej va fi deschisă de artiștii Casei de Cultură a Studenților, ai FIlarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiești și ai Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești. Din programul pregătit, cu acest prilej, de partenerii Administrației Parcului "Constantin Stere" face parte și prima reprezentație din stagiunea 2018 - 2019 a Teatrului de Animație pentru Copii  și Tineret "Imaginario". De la ora 19.00, actorii vor pune în scenă, la Parcul Bucov, spectacolul "Prostia Omenească", aducând în fața micilor spectatori cea mai recentă producție pentru copii a secției din cadrul teatrului ploieștean.

În cadrul evenimentului "Noaptea la Zoo", accesul vizitatorilor în incinta Grădinii Zoologice va fi gratuit.

Imagini din arhivă

Back To Top