Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

inscrieri centru excelentaCentrul Județean de Excelență Prahova pregătește startul cursurilor din anul școlar 2018 - 2019. Elevii care vor să participe la pregătirea de performanță se pot înscrie deja.

Perioada înscrierilor a fost împărțită în trei etape, prioritate având cei care au urmat cursurile CJE Prahova și anul trecut și care au susținut evaluarea finală organizată de dascălii de aici, la sfârșitul anului școlar 2017 - 2018. Aceștia pot depune cererea de reînscriere până cel târziu pe 16 septembrie.

A doua etapă este în derulare, de asemenea, și este dedicată elevilor care au făcut performanță anul trecut și, în baza rezultatelor obținute, doresc să fie admiși la cursurile organizate de CJE Prahova. Între 11 și 21 septembrie 2018 are loc înscrierea lor, urmând ca în intervalul 24 - 28 septembrie să fie făcută selecția și publicată lista celor admiși.

Locurile libere vor fi ocupate de restul solicitanților, în funcție de rezultatele pe care le vor obține la testarea în vedere admiterii în cadrul CJE Prahova. Obligatoriu, aceasta va fi susținută de toți candidații din clasele a V-a și a IX-a, respectiv de cei care sunt în primul an de studiu al disciplinei pentru care optează. Tot printr-o testare inițială trebuie să treacă și aceia care nu au mai luat parte la cursurile derulate la nivelul CJE și nici nu pot face dovada rezultatelor foarte bune avute la disciplina de care sunt interesați.

Toate detaliile privind înscrierea la CJE Prahova, în anul școlar 2018 - 2019, pot fi găsite AICI. De pe această pagină puteți descărca și formularele pentru cererile de înscriere/reînscriere.

Back To Top