Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spital pediatrie ploiestiSe fac investigații, în Prahova, după ce, în mai puțin de 24 de ore, 20 de copii Școala "Grigore Moisil" din Ploiești de la s-au prezentat la Spitalul de Pediatrie și la Spitalul de Boli Infecțioase, cu aceleași simptome. Pacienții provin din clase diferite și nu au participat la activități comune, a anunțat DSP, reprezentanții Direcției neavând, până acum, o explicație privind ce ar fi declanșat starea de rău a acestora.

Într-o informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică se arată că situația a fost semnalată autorităților de un părinte. De joi seară până vineri, la prânz, la Spitalul de Pediatrie Ploiești s-au prezentat 15 copii cu simptomatologie ușoară (grețuri, dureri de cap și vărsători). Toți sunt elevi la Școala "Grigore Moisil" din Ploiești.

Alți cinci au ajuns cu simptome de acest fel la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Ploiești, unul dintre ei rămânând internat.

Potrivit unor surse, numărul pacienților ar fi, însă, mai mare. Numai că unii părinți s-au adresat și clinicilor private, iar aceste situații nu se regăsesc în cazurile la care face referire DSP Prahova.

În urma anchetei epidemiologice, nu s-a găsit un element comun în alimentația sau activitățile derulate de cei 20 de copii, care să explice simptomele declanșate aproape în același timp, în toate aceste cazuri. Reprezentanții Direcției așteaptă, acum, și rezultatele analizelor de laborator.

La controlul derulat la Școala "Grigore Moisil" nu au fost găsite nereguli, dar au fost făcute câteva recomandări, în contextul evenimentelor recente, pentru a se preveni alte îmbolnăviri.

copii spital pediatrie grigore moisil

Back To Top