Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

familia regala cruce caraimanMinisterul Apărării Naționale organizează, în aceste zile, la Bușteni, o serie de manifestări dedicate comemorării Primului Război Mondial, a celebrării Marii Uniri şi a împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe Vârful Caraiman. La ceremoniile care au avut loc sâmbătă au participat și membrii Familiei Regale a României.

 

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a fost prezentă la Crucea de pe Caraiman, sâmbătă, la manifestările organizate cu prilejul împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea monumentului realizat la inițiativa Regelui Ferdinand Întregitorul și a Reginei Maria, acesta fiind una dintre cele mai emoționante manifestări dedicate celebrării Centenarului Primului Război Mondial și al Marii Uniri.

Ceremonia a fost organizată de Ministerul Apărării Naționale și a inclus depuneri de coroane de flori, prezentarea simbolisticii Crucii Caraiman și a acțiunilor Armatei României în Războiul de Întregire a Neamului, o demonstraţie de reconstituire istorico-militară organizată de Asociaţia Tradiţia Militară, precum şi un recital susţinut de către maestrul naist Nicolae Voiculeţ. În același timp, în Bușteni au fost prezentate publicului larg expoziții dedicate evenimentului și exerciții demonstrative.

Manifestările organizate de MApN în acest context au debutat vineri, la Centrul de pregătire pentru personalul din industrie din Bușteni, unde au fost prezentate expoziția realizate de Studioul de Arte Plastice al Armatei, expoziţia documentară dedicate aniversării Centenarului Întregirii României, realizată de Editura „Ștefadina”, și enciclopedia electronică „România 1918.Oameni, momente şi imagini”. De asemenea, Asociaţia Tradiţia Militară a prezentat ţinute militare din perioada Războiului de Întregire a României.

Tot la Bușteni a fost lansat albumul monografic ,,Crucea - slăvitul semn de biruinţă în Războiul de Întregire a României - 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri”.

Sâmbătă, 15 septembrie, manifestările au continuat cu ceremoniile de pe Vf. Caraiman, urmate, de momentele artistice susținute de Muzica Militară a Academiei Forţelor Aeriene “Henri Coandă” din Braşov, maestrul Nicolae Voiculeţ, formaţiile artistice aparţinând Cercurilor militare din Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel, ale elevilor Colegiului Naţional Militar ,,Dimitrie Cantemir” din Breaza, ale grupurilor cultural-artistice din oraşul Buşteni, precum şi ale elevilor din comunităţile istorice româneşti de peste graniţe.

Programul se încheie duminică, la Castelul Peleș, cu un spectacol spectacol de muzică de fanfară și o demonstraţie de reconstituire istorico-militară organizată de Asociaţia Tradiţia Militară.

Activitățile au fost inițiate și organizate de Secretariatul General al M.Ap.N., în cadrul unui proiect finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale și aprobat de Comitetul Interministerial pentru Centenar.

Foto: Facebook/ Familia Regală a României

Back To Top