Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

disparuta soimari 2Informații noi, de la o oră la alta, în cazul dispariției cu repetiție de la Șoimari. O fată de 12 ani este căutată în tot județul, după ce familia a mai alertat autoritățile și sâmbătă, că aceasta ar fi fugit cu un bărbat de 39 de ani. Însă, de această dată, împreună cu cei doi s-ar mai afla o copilă, de aceeași vârstă cu prima dispărută.

 

Poliția Prahova a anunțat, luni, că "minora Blebea Ana Maria ar fi plecat din nou de la domiciliu, împreuna cu bărbatul de 39 de ani, apropiat al familiei, fiind însoţiţi, se pare, şi de minora Pitulice Daniela Mihaela, de 12 ani, rudă cu bărbatul în cauză. Semnalmentele acesteia sunt: înălţime 1, 35 m, 35 kg, păr blond, ochi albaştri. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112", dând publicității și o poză a Danielei.

Vă reamintim că Ana Maria Blebea a dispărut sâmbătă dimineață, cu bărbatul de 39 de ani, tot din Șoimari, și din nou luni, la scurt timp după ce revenise la domiciliu, în momentul în care a aflat că familia ei alertase Poliția (VEZI DETALII).

Update - Minora Daniela Mihaela Pitulice s-a întors la domiciliul luni seară, a anunțat, marți dimineață, IJP Prahova.

Update - Fata de 12 ani din Șoimari, care a fugit cu un bărbat de 39 de ani, a fost găsită.

Poliția Prahova a anunțat vineri, pe 21 septembrie, că polițiștii au găsit-o, cu o seară în urmă, pe Ana Maria Blebea, fata de 12 ani din Șoimari dată dispărută weekendul trecut.

Fata a fost găsită într-o zonă împădurită de pe raza comunei Șoimari.

Ea ar fi recunoscut că a fost plecată cu bărbatul de 39 de ani, exact cum bănuia familia. Acesta este în continuare de negăsit.

Cei doi au fost dați dispăruți sâmbăta trecută, dar minora se întorsese acasă luni dimineață. Ana Maria a fugit, însă, din nou, când a aflat că familia ei a anunțat Poliția și că urmează să fie dusă la Medicină Legală.

Cercetările continuă în acest caz, pentru a se stabili dacă Ana Maria Blebea a fost victima unei infracțiuni și ce măsuri legale pot fi dispuse față de bărbatul cu care a fugit copila.

Back To Top