Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia filtru rutier ploiestiDupă confirmarea unui focar de pestă procină în Dâmboviţa, autorităţile din Prahova au luat măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii acestui virus şi au impus filtre rutiere la toate drumurile care leagă cele două judeţe.

Prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, a declarat luni că s-a luat decizia de instituire a unor filtre mobile pe toate şosele care asigură legătura cu Dâmboviţa. Vorbim aici atât despre drumuri judeţene, cât şi despre cele două tronsoane de drumuri naţionale care traversează această graniţă, adică DN 71, spre Sinaia, şi DN 72, spre Ploieşti.

Măsura este una de prevenire a răspândirii virsului de pestă porcină africană, în contextul în care Prahova a ajuns cumva înconjurată de focare, depistate în judeţele vecine Buzău, Ialomiţa şi Ilfov şi, mai nou, şi în Dâmboviţa. În acelaşi context, autorităţile prahovene instituiseră deja filtre mobile pe drumurile care duc în celelalte trei judeţe, plus un punct fix de control la Ciorani. Totuşi, există semnale ale şoferilor cu privire la eficienţa acestor măsuri. Mai precis, când spui "filtru rutier", te aştepţi să vezi o mobilizare impresionantă de forţe de ordine, care să oprească toate vehiculele care travesrează zonele respective şi să le verifice amănunţit, nu la o patrulă cu doi-trei poliţişti care încearcă să facă faţă numărului mare de vehicule.

Back To Top