Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mistretDe teama pestei porcine africane, autorităţile din România au decis recent suplimentarea cotelor obligatorii de recoltare la mistreţi. Cu alte cuvinte, în speranţa că reducerea numărului de mistreţi va duce şi la scăderea şanselor de răspândire a virusului, Ministerul Apelor şi Pădurilor le-a impus administratorilor fondurilor cinegetice să organizeze, în termen de 90 de zile, partide de vânătoare în urma cărora să omoare un număr însemnat de exemplare din această specie.

În judeţul Prahova, cota iniţială fusese stabilită la aproape 2.070 de exemplare, pentru sezonul 2018-2019, care se încheie în luna mai a anului viitor. În contextul răspândirii pestei porcine africane, ministrul Apelor şi Pădurilor a emis un ordin de suplimentare a cotei, în cazul judeţului nostru vorbindu-se despre aproape 930 de animale în plus, echivalentul a 45% din cota iniţială. Obligaţia pentru vânători vine în condiţiile în care oficialităţile estimează că în pădurile din judeţ ar trăi circa 3.900 de mistreţi. În actul normativ emis zilele acestea este stabilit şi un termen de 90 de zile.

Suplimentări similare au fost impuse şi în judeţele vecine. Mai exact, în Buzău trebuie ucişi 1.083 de mistreţi în plus faţă de cotele iniţiale, în Dâmboviţa 265, în Ialomiţa 262 şi în Ilfov 207, toate fiind judeţe în care au fost confirmate oficial focare de pestă porcină africană.

Back To Top