Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tir_1Doi şoferi de TIR sunt cercetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie, după ce au încercat să dea mită unui jandarm. Luni dimineaţă, cei doi TIR-işti şi alţi doi indivizi au fost prinşi de o patrulă de jandarmi în cartierul Mitică Apostol, în timp ce descărcau legume şi fructe din două TIR-uri într-un autovehicul.

În timp ce erau verificaţi, şoferii TIR-urilor au oferit unui jandarm suma de 500 de lei, pentru a fi lăsaţi să-şi vadă de „afaceri” fără a fi sancţionaţi.

Jandarmul a anunţat Direcţia generală Anticorupţie, iar cei doi au fost prinşi în flagrant în timp ce dădeau mita. Cazul a fost tirpreluat de lucrătorii DGA şi de procurorii de la Parchetul de pe lângă tribunalul Prahova. De asemenea, cei doi şoferi de TIR sunt cercetaţi nu doar pentru dare de mită dar şi pentru delapidare. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top