Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

antifumatMarţi, 31 mai, cu ocazia „Zilei Mondiale Fără Tutun” Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Prahova a lansat o campanie anti-fumat, sub sloganul „Să facem fiecare zi ZIUA FĂRĂ TUTUN !”.

Campania va dura de o săptămână, timp în care specialiştii de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Prahova, alături de voluntari, vor împărţi pliante şi vor avea discuţii cu elevi în şcolile generale, în licee, în centre de plasament, dar şi cu deţinuţii din penitenciare.

„Din păcate, constatăm că scade de la an la an vârsta tinerilor care se apucă de fumat. Vrem ca, prin această campanie, nu doar să îi facem conştienţi pe tineri în ceea ce priveşte riscurile la care se supun atunci când fumează, vrem să le oferim o alternativă pentru o viaţă sănătoasă, iar o astfel de alternativă este sportul” a afirmat inspectorul de poliţie Diana Giurgiuveanu, coordonator al CPECA Prahova. (Daciana Ilie)

Back To Top